Debatforum

Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Virum 6: Kamp 8: Virum 6 vs Hakoah 3 = 10:0

Kære Virum 6,

Idag var det så sidste kamp før alle returkampene starter fra på næste onsdag. Det betyder det var de sidste modstandere vi skulle spille imod idag fra vores liga. Setting: Virumhallerne. Modstander: Hakoah 3.
Deja vu fra 14 dage siden: Igen oplevede vi at vores modstander ankom individuelt i 3 biler, og igen oplevede vi (ifølge ubekræftede rygter) at 1 af de 3 modstandere - så snart  han opdagede det frygt-indbydende skilt "Virumhallerne" drejede bilen rundt og kørte hjem igen. Faktisk forståelig nok taget i betragtning at de 3 tidligere hjemmekampe for Virum 6 indeholdt 3 sejre med en match score på helt ufattelige 29:1.

Så det betød jo at før kampene overhovedet gik igang stod det allerede 3:0 til Virum6.

I første runde var det 2 sikre sejre til Virum-drengene Gunni og Thomas. Begge i hurtige 3 sæt. Dermed var stillingen hurtigt skruet op til 5:0.

2. runde blev det så tid til holdkaptajn Christian at gribe ind og sikre det afgørende 6.point med en sikker 3 sæt sejr: 6:0. Yderligere vandt Gunni også sin 2.match i 3 sæt til 7:0 føringen.

Så var det tid til doublen hvor Gunni og Christian kontrollerede modstanderne og vandt i 3 sikre sæt til 8:0 føringen.

I 3. runde var det så Thomas som mod al forventning pludselig lå 0:2 bagud i sæt før Thomas fandt sit normale spil frem igen og pludselig lavede en "højre-hånd" winner efter den anden som manglede i de første 2 sæt. Hurtig var denne kamp så overstået i 5 sæt med en sejr til Thomas. 9:0.
Sidste kamp idag var så spørgsmålet om holdkaptajn Christian kunne fortsætte hans All-Time unbeaten rekord. Det kunne han så sagtens med en sikker 3:0 sejr til en samlet 10:0 sejr idag, og dermed beholder Christian ligarekorden for alle hold med 21 sejre efter 21 kampe.

Dermed ligger vi før returkampene starter på 1.pladsen med 7 sejr og 1 remis = 15 point.
Det må siges at Virum6 er nu topfavoritter at vinde hele ligaen. Der er dog stadig 2 hold kun 2 point bag os...

Virumhallerne har givet Virum 6 en frygt indbydende hjemmebane med 4 afholdte kampe med 4 sejre og en utopisk 39:1 kampscore ! Kan godt forstå Anfield Road, Bernabeau & Nou Camp er lidt misundelige på denne "aura" som har lagt sig over V-hallerne....

Næste kamp er så igen en hjemmekamp på kommende onsdag hvor vi skal spille mod Frederiksværk 4. I den kamp bliver Virum6 repræsenteret af Peter, Thomas og Christian.