Debatforum

Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Virum 6: Kamp 6: Virum 6 vs Stefan 3 = 10:0

Kære Virum 6 Team,

 Idag blev der spillet topkamp mellem Liga Tophold Virum 6 og tætteste konkurrent Stefan 3. Begge hold var indtil kampstart 19:30 ubesejret i ligaen…så denne streak ville nok ende for 1 af holdene senere på aften. (lad os da håbe at det vil blive for Stefan 3 J)

Rygterne siger (dog ikke bekræftet) at vores 3 modstandere kørte individuelt fra hovedstaden til Virum. Det øjeblik den ene af de 3 modstandere fik øje på skiltet ”Virumhallerne” foran vores ”arena” drejede han bilen rundt og kørte hjem igen. Det kalder jeg en frygt indbydende hjemmebane…Anfield Road er en børnehave i forhold til det vi har gjort Virumhallerne til.

Det vil sige der var kun 2 modstandere tilbage som spillede mod os 3 (Jesper, Gunni og Christian) i dag. Så kl. 19:31 førte vi så allerede med 3:0 grundet 3 single sejre uden kamp.

Så blev det tid til 2.holdkamp for Jesper efter at have været ubesejret i hans første holdkamp. Efter en lidt nervøs start og en 2:2 sæt udligning mod en meget stærk modstander med navnet Finn, fik Jesper pludselig i 5.sæt smidt nervøsiteten og fandt drømmespillet frem og vandt 5.sæt til en flot 4:0 føring.

Samtidig spillede Gunni mod én af de stærkeste rating spillere (Simon) i hele divisionen en brag af en kamp som i 5.sæt pludselig stod 11:11. Mere spænding?:  ikke muligt. Gunni lavede 2 stærke bolde i træk og vandt gyseren også i en 5-sæt match til en fremragende 5:0 føring.

Så var det tid for sæson ubesejrede (og holdkaptajn) Christian (12:0 indtil videre i sæsonen) at slå deres topspiller i en sikker 4-sæt match for at hente det afgørende 6.point til en 6:0 føring.

Gunni besejrede Finn i en klar 3-sætter uden at give ham en chance overhovedet, og føringen var dermed 7:0 til Virum.

Så var det tid til doublen hvor Gunni og Christian efter et tabt første sæt, fandt storformen frem og gav modstanderne ikke en chance i de næste 3 sæt. Dermed 8:0.

De sidste 2 kampe – Jesper i den ene, og Christian i den anden – gik kun ud på om Jesper og Christian kunne fortsætte med at være sæson ubesejrede.

I begge kampe var denne ”unbeaten streak” seriøst i fare, da begge lå bagud 1:2 i sæt. Men så kom den absolute  kæmpervilje frem i begge, at man ikke ville give slip på den ubesejrede streak og begge vandt deres matches i 5 sæt.

Dermed var slutresultatet 10:0 på den absolute top kamp.

Næste kamp er en udebanekamp i Fredensborg på torsdag i næste uge, hvor førerholdet Virum 6 bliver repræsenteret af Peter, Jesper og Christian. Doublen vil blive spillet af Jesper og Christian.

Hilsen fra en stolt holdkaptajn Christian at have sådan nogle stærke spillere på holdet at vælge imellem. Alle vores 5 spillere har ”winning records” for deres single matches i denne første sæson for Virum 6J Selv vores reserve har en ”winning record” ! J