Debatforum

Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Virum 6: Kamp 13: Stefan 3 vs Virum 6 = 1:9 - Guldmedaljerne er i hus !

Kære Virum 6,

Idag var det tid til topopgør i vores division. Virum 6 repræsenteret af Gunni, Jesper og holdkaptajn Christian skulle en tur til Nørrebrohallen og spiller mod vores tætteste rivaler: Stefan 3, som allerede før kampen var sikret minimum 2. pladsen.
Med en sejr idag, ville Virum 6 drengene kunne sikre sig mesterskabet allerede 2 spilledage før slut:

Holdkaptajn blandede kortene forud denne alt-afgørende kamp og ændrede lidt opstillingen som indtil videre havde sikret alle vores sejre.
Denne gang startede Virum 6 i runde 1 med Gunni og Christian:
Sæson-ubesejrede Christian var vildt motiveret at sæt tonen for dagen helt fra start og sikrede sig også en sikker 3-sæt sejr for en hurtig 1:0 føring. Gunni fulgte fint efter og sikrede hurtigt point nummer 2 med en flot 3:1 sæt sejr mod deres stærkeste spiller. Så var det tid til Jesper at komme på banen og i kendt stil sikrede også sæson-ubesejrede Jesper Virum holdet en komfortabel 3:0 føring efter runde 1.

I 2.runde spillede Gunni en pragtkamp og vandt hurtigt i 3 sæt for at sikre Virum en 4:0 føring. Holdkaptajn Christian gav hans modstander ingen chance og stillingen var dermed hurtigt 5:0. Så var det tid til Jesper at spille mod deres stærkeste spiller. Jesper kom desværre aldrig rigtigt ind i denne kamp og måtte desværre giv sejren til Stefan 3, hvilket betød at Jesper tabte sin ubesejrede statisktik men stadig ligger flot med 14 sejre ud af 15. Stillingen var dermed 5:1 for Virum efter 2 runder.

Det betød at en sejr i doublen for Gunni og Christian ville betyde det afgørende 6.point idag og dermed sikre dagens sejr og sæson guldmedaljer til Virum 6. 3 sæt senere kunne Virum 6 kalde sig "Guld-drengene", hvor føringen idag så blev 6:1.

De sidste 3 single matches endte med først en sikker sejr til Jesper, som var kommet sig over sig chok-nederlag tidligere. Stillingen var dermed 7:1. Gunni sikrede det næste point igen med flot spil til 8:1, hvilket betød at Gunni vandt alle sine kampe idag.
Sidste kamp idag var så holdkaptajn Christian mod deres stærkeste spiller. Christian havde fået advarslen at denne modstander lige havde endt Jespers unbeaten record, så fokus var høj hos Christian som med alt magt ville undgå også at tabe sin indtil videre perfekte 32 sejre ud af 32 kampe sæson statistik.  Christian spillede måske hans bedste kamp i denne sæson og tillod modstanderen kun at få 11 point i alle 3 sæt sammenlagt.

Nu er det tid til at fejre guldmedaljerne før vi så på onsdag i næste uge skal spille vores sidste hjemmekamp i denne sæson - det bliver så mod Fredensborg. I den kamp bliver Virum 6 repræsenteret af Peter, Jesper og Christian. Doublen vil blive spillet af Jesper og Christian.

Efter guldmedaljerne var modtaget og pokalen var holdt højt op over Virum-drengenes hoveder ind i nathimlen på Nørrebro, udtalte holdkaptajn følgende til pressen: "Det er bare så fedt det her - Vi har domineret denne liga fra start til slut og at kunne fejre allerede 2 spilledage før slut, er også udtryk for vores fremragende indsats. Jeg er så stolt af at have så fantastiske holdspillere at kunne vælge imellem til hver kamp. Dette er et mesterskab vi aldrig kommer til at glemme i vores liv og noget vi vil fortælle vores børnebørn om. Vi glæder os til næste sæson hvor vi så skal prøve krafter med Serie 3. Er der nogen der har en øl?"

Og efter det kørte Werderbilen fuldt med sejr-adrenalin og en kæmpe portion stolthed tilbage til Virum-regionen.

 

Stort tillykke allesammen - godt gået igennem hele sæsonen. Det bliver spændende at følge jer mod de “store” drenge i næste såson 😉

... og tak for mange gode referater i dette forum Christian !