Debatforum

Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Virum 6: Kamp 12: Virum 6 vs Dalby 1 = 8:2

Hej Virum 6,

Den 6. februar 2019 var datoen hvor førerholdet Virum 6 skulle møde det højst ratede hold i vores division indenfor vores frygtindbydende Virumhallerne. Dalby 6 mødte op i stærkeste opstilling og var klar til kamp. Med kun 3 kampe tilbage efter denne og os 5 point foran allerede nu, var det klart at vores guldchancer ville stige markant med en hjemmesejr idag. Så Virum6-holdkaptajnen havde valgt Jesper og Gunni til at team up med holdkaptajn Christian. Desværre fik Gunni en fodskade i løbet af træningen igår, hvilket betød at Gunni måtte melde afbud. Holdkaptajn Christian formåede dog at trække et ES ud af hatten (med navnet Thomas).

Efter i sidste kamp at have valgt en ny strategi med at starte ud med holdkaptajnen, valgte han idag igen at gå tilbage til den oprindelige strategi med at sætte sig selv først på bænken.

Dvs. 1. runde startede med en sikker 3-sæt sejr til Jesper. Thomas, som grundet den sene nominering ikke havde mulighed for at forberede sig optimalt, måtte desværre givet sig slået mod deres stærkeste spiller (højst ratede - tidligere serie 2 spiller Dan). Så stillingen var 1:1. Så var det tid for holdkaptajnen at genvinde føringen, hvilket også blev gjort med en sikker 3-sæt sejr. Dermed var stillingen Virum vs Dalby 2:1.

I 2. runde kunne Jesper og Thomas hente stensikre sejre i land for Virum, og dermed var stillingen hurtigt skruet op til 4:1. Så blev det tid til kampen mellem lige netop højst ratede Dan mod Virum-kaptajnen Christian, som på dette tidspunkt havde en 28:0 kampstatistik for denne sæson. I en spændende match kunne Virum-kaptajnen Christian dog sikre sig en 3-sæt sejr, hvilket gjorde at stillingen var 5:1 efter 2. runde.

Så var det tid til doublen hvor Jesper og Christian slet ikke fik spillet op at køre og helt fortjent tabte denne match med 3:1 sæt. Dvs stillingen var 5:2 før de sidste 3 singles.

Nu har man her mulighed for at køre spændingen op, men det er der ingen grund til. Holdkaptajn Christian sikrede sig hurtigt i runde 3 en 3:0 sæt sejr (dermed 9:0 sæt idag) og stillingen var dermed 6:2 og den overordnede sejre var dermed kommet i land. Thomas spillede en fremragende kamp i sidste runde, hvor han efter at have tabt første sæt, vandt de følgende 3 sæt uden problemer til stillingen 7:2.
Dagens sidste kamp var så mellem Jesper og deres bedste spiller Dan. Kunne Jesper også holde sin ubesejrede statistik i live? Før kampen var statistikken 11:0. Jesper kom skidt fra start og før kampen overhovedet følelsesmæssigt kom igang havde Jesper tabt de 2 første sæt. Så startede en virkelig krimi af en kamp som endte med en supertæt afslutning i 5. sæt - med Virumspilleren Jesper som vinder. Dermed er Jesper (12:0) og Christian (30:0) stadig ubesejret i denne sæson. Slutresultat: 8:2

Næste kamp er så en udebanekamp mod det eneste hold som stadig matematisk kan tage guldmedaljen fra os. Vi fører lige pt med 4 point og kun 3 kampe tilbage. Til denne udebanekamp mod Stefan 3, som bliver spillet 21.02, har holdkaptajnen valgt at stille op sammen med Jesper og Gunni. Doublen vil blive spillet af Gunni og Christian, da vi har spillet og øvet mest sammen.