Debatforum

Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Virum 6: 4.kamp i Træningsturneringen Serie 3

Kære Virum,

Den 4. september blev der afholdt vores sidste udebanekamp i træningsturneringen gruppespil i Kildeskoven. Det var en vigtig kamp for Virum 6, da en sejr idag ville give os muligheden - uafhængig resultaterne fra de andre kampe - at står med chancen næste uge i en hjemmebanekamp med en sejr at sikre 1.pladsen i rækken og dermed kvalificere sig til de 2 slutrunde kampe.

Det var også et stærkt Virum 6 hold som mødte op i Kildeskoven. Holdkaptajn Christian havde valgt Gunni og Morten til at stille op sammen med. Morten og Christian begyndte runde 1 med deres første single kampe. Der var ingen tvivl om vinderne i disse kampe, hvor både Morten og Christian kunne sikre sig 3:0 sæt sejre, og dermed bringe Virum foran med 2:0. Så var det tid til Gunni, som med det samme mødte deres stærkeste spiller. På trods af det kom Gunni foran med flot spil 2:0 i sæt og havde komplet kontrol i kampen. Desværre kunne Gunni ikke fortsætte samme dominerende spil, hvilket førte til at modstanderen kom tilbage og vandt i en tæt 5 sæt match. Stillingen efter runde 1 var dermed 2:1 til Virum.

I runde 2 kunne Gunni hurtigt hente sin første sejr på dagen. Samtidig lod Morten deres bedste spiller ingen chance og vandt i sikre 3 sæt. Dermed var stillingen 4:1 til Virum. Christian havde store problemer i sin 2. match og var bagud 0:2 i sæt. Heldigvis kunne Christian i sidste øjeblik ændre lidt spillestil og med en langt mere aggressiv spillestil vende kampen til en 3:2 sejr, hvilket betød en overordnet 5:1 stilling.

Men den sikre føring, valgte Christian for første gang nogensinde at sidde over i doublen og giv Gunni og Morten en chance til at spille sammen. I en super 5-sæt double match, kunne så Virumdrengene i sidste ende sikre det afgørende 6.point. Stillingen var dermed 6:1 før de sidste 3 singles. Som vi kender det, gik Morten ud og sikrede sig en klar sejr - denne gang dog kun 3:1 i sæt, til en 7:1 føring. Christian tabte første sæt igen til deres stærkeste spiller, men Virums holdkaptajn formåede at vende kampen med ganske godt spil til en 3:1 sæt sejr. Dermed var stillingen 8:1. Gunni kom så i sidste kamp lidt ud i en gyser, men da det virkelig var tid til at afgøre kampen i 5.sæt, fandt Gunni sit gode spil frem. Dermed var slutresultatet 9:1.

Denne sejr betyder at vi nu på onsdag i den sidste kamp i denne række - på hjemmebane mod Amager - har mulighed at sikre den 1. plads i træningsturneringen, hvilket giver adgang til 2 ekstra træningskampe mod de 2 vindere fra de andre rækker i Serie 3.

I den afgørende sidste kamp, stiller holdkaptajn Christian op sammen med Gunni og Jesper, hvor doublen vil blive spillet af Gunni/Christian teamet.