Debatforum

Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Virum 6: 3.kamp i Træningsturneringen Serie 3

Kære Virum,

Idag, onsdag d. 28.august 2019, var der topopgør mellem Virum 6 på 2.pladsen og København BTK på 1. pladsen. Motto for kampen var: "The Winner takes it all"...og med "all" mener vi her føringen i rækken og dermed pole position for at vinde rækken med kun 2 kampe tilbage. Så meget var på spil da ubesejrede København BTK mødte ubesejrede Virum 6 i den historiske setting som hedder "Virumhallerne". (Og faktisk er Virum 6 efter mere end 1 hel sæson jo faktisk stadig "undefeated")

Holdkaptajn Christian sikrede sig en hyggelig plads på en af siddepladserne mens han sendte Morten og Peter ud i "varmen". Morten kunne sikre sig en hurtig 3-sæt sejr mod deres lavst-ratede spiller og dermed var føringen 1:0 i hus. Samtidig spillede Peter en meget lige kamp. Efter sejr i første sæt blev det dog ikke til mere for Peter og han var nød til at acceptere at den overordnede stilling var 1:1, da holdkaptajn Christian skulle stille op til kamp mod deres stærkeste spiller. Allerede ved de første dueller lagde Christian mærke til at modstanderen spillede med de knopper som allerede drev Christian til vanvid sidste uge mod en anden modstander. Christian skulle igen få det rigtig svært mod knopperne og derfor var det måske ikke den største overraskelse at Christian tabte 1:3. Dermed var stillingen efter 1. runde 1:2.

I anden runde lagde Virum igen ud med Morten som efter første tabte sæt fandt sit normale spil frem og bragte Virum tilbage til 2:2 med en 3:1 sæt sejr. En skuffede Christian efter nederlaget i første kamp kom så ud og dominerede den næste match og vandt sikkert 3:0 for at bringe Virum foran med 3:2. Så var det Peters tur at prøve kræfter med deres stærkeste spiller og Peter formåede helt sensationelt at komme foran med 2:1 i sæt. En stærk-kæmpende Peter kunne dog desværre ikke finde frem det afgørende "knock-out-punch", hvilket gjorde at modstanderen kom tilbage og vandt de sidste 2 sæt. Dermed var den overordnede stilling 3:3 efter 2. runde.

Og se hvem der så kom ind i hallerne for at understøtte Virum-drengene. Ingen mindre end Gunni dukkede op for at være intet mindre end en "cheerleader" for teamet. Og tiden var kommet nu til en meget afgørende double kamp:

For første gang nogensinde skulle Morten og Christian team op for en double. Det var klart det ville blive svært for modstanderne og spillet fungerede også udmærket for Virum-drengene som kunne sikre sig en vigtig 3:1 sæt sejr for at svinge pendulet i Virums favør med en 4:3 føring før de sidste 3 singles.

Christian fandt A-spillet frem og sendte modstanderen hjem med en dominerende 3:0 sæt sejr. Stillingen var dermed 5:3 til Virum og nu var det så tid til duellen mellem de 2 ubesejrede spillere Morten mod deres stærkeste spiller (ham med knopperne). Morten havde slet ikke de problemer som Christian havde med knopperne og kunne sikre sig en 3 sæt sejr - selvom især de første 2 sæt var meget lige. Dermed var sejren i land og Virum førte 6:3. Holdkammeraterne trykkede så fingere for Peter i sin sidste kamp efter at have kæmpet så flot uden lige at kunne belønne sig for sin indsats. Men med rigtig flot spil sikrede sig Peter en velfortjent 3:0 sæt sejr, hvilket gav den endelige score på 7:3.

Dermed har Virum 6 overtaget 1.pladsen i rækken med kun 2 kampe tilbage. Virum har det nu i egen hånd. 2 mere sejre og ingen kan forhinde Virum 6 at igen står øverst af en række når alle kampene er spillet. En plads vi er kommet til at føle os meget godt tilpas med, og rent faktisk kender vi ikke rigtigt til noget andet, og den sidste uge hvor vi lå på 2.pladsen har ikke rigtigt været vores "cup of tea".

Nu på onsdag skal så Virumdrengene en tur til Gentofte og spille mod Kildeskoven. Holdkaptajn Christian (4:2 i år) har for denne kamp valgt Morten (6:0 i år) og Gunni (5:1 i år) som holdkammerater til den kamp. Det lyder ikke som om det bliver nemt for Kildeskoven 🙂

En glad holdkaptajn går om lidt i seng efter en lang og "meget varm" dag, men ikke uden at meddele pressen at vi bestemt ikke har tænkt os at forlade 1.pladsen igen over de næste sidste 2 uger af denne træning sæson. Og skulle vi virkelig ende på den 1.plads som sikrer sig playoff deltagelse i træningsturneringen så vil det blive sådan at holdkaptajn Christian ikke længere vælger opstillingen til disse 2 playoff kampe. Spillerne vil blive spurgt i "winning percentage" rækkefølge om de har mulighed for at deltage til de eventuelle 2 playoff kampe. Der vil blive spurgt spillerne så længe indtil vi har 3 spiller fundet til hver kamp. Så fik vi faktisk endnu en betydning for "The Winner takes it all".

Kommende kampe:

4. september: Kildenskoven mod Virum (Christian, Gunni, Morten)

11. september: Virum mod Amager (Christian, Gunni, Jesper)

omkring 18. september: Forhåbentlig PLAYOFF kamp med Virum deltagelse (kun nummer 1 i rækken kvalificerer sig) !

omkring 25. september: Forhåbentlig PLAYOFF kamp med Virum deltagelse (kun nummer 1 i rækken kvalificerer sig) !

Og derefter starter så den rigtige sæson !