Debatforum

Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Virum 6: 2. kamp i Træningsturneringen Serie 3

Så blev det tid til Virum 6's første hjemmebane kamp i denne sæson: Datoen var 21.08.2019 og modstanderen var Jægerspris. Uden at give for meget væk fra start, kan jeg sagtens sige at Virumhallerne ikke har oplevet Virum 6 i sådan en gysermatch endnu:

Det hele startede med at Holdkaptajn Christian sendte Gunni og Jesper ud til at spille de første kampe i dagens runde 1. Gunni skulle med det samme op mod deres stjernespiller og kom skidt fra start med at komme bagud 0:2 i sæt. Men holdkaptajn Christian var en stolt holdkaptajn, hvor han kunne opleve Gunni kæmpe sig tilbage og helt hen til 10:10 i 5.sæt. Med den ultimative pressede situation, kunne Gunni hente sejren i land med 12:10 i 5.sæt. Dermed førte Virum 1:0. Jesper var også ud i en gyser fra start, her stod det 9:9 i det afgørende 5.sæt. Kampen kunne ha gået begge veje med endte desværre med 9:11 i 5.sæt for Jægerspris. Dermed var stillingen 1:1. Holdkaptajn Christian var allerede helt færdig med nerverne efter de 2 kampe uden overhovedet at have rørt sig fra sin plads på bænken. Men så var det Christians tur og en hurtig sikker 3-sæt sejr gav Virum føringen igen med 2:1 efter første runde.

2. runde startede så med en fremragende sikker 3:0 sæt sejr til Gunni, som dermed kunne udbygge føringen til 3:1. Jægerspris kom tilbage med en 3:1 sæt sejr over Jesper og dermed var stillingen 3:2 til Virum før Christian skulle møde deres stjernespiller, som Gunni jo havde vundet imod en krimi 5-sæt sejr i runde 1. Og hvad gør Christian? Han tager den samme modstander også helt hen til 9:9 i 5.sæt. I modsætning til Gunni, kunne Christian desværre ikke vinde de afgørende 2 bolde, og måtte giv sejren til Jægerspris. Dermed var stillingen 3:3 efter 2. runde og hele denne match havde allerede haft 3 kampe som endte i 5 sæt med 2 point difference.

Og hvad var så det næste: Ja, double for Gunni og Christian. Og som om der ikke var nok 5 sæt gyser allerede, kan jeg fortælle at også denne kamp stod pludselig 9:9 i 5.sæt. Desværre måtte Gunni og Christian opleve hvordan modstanderne vandt de sidste 2 afgørende point. Dermed var stillingen 3:4 og Virum 6's "all time unbeaten record" var i kæmpe fare.

Efter denne "heart-breaking" double nederlag og med viden om at der virkelig skulle ske noget nu for at undgå at tabe, gik Gunni og Christian ud i deres singler med en intens viljestyrke. Både Gunni og Christian hente 3:1 sæt sejre for at hende føringen tilbage til 5:4 til Virum. Dermed sluttede Gunni dagen med at vinde alle 3 af sine singler = Ros fra holdkaptajnen ! Med stillingen 5:4 til Virum var det Jesper i sidste kamp som kunne med en sejr sikre Virum 6 sejren - dog var kampen mod deres stjernespiller. Jesper kæmpede og vandt også 2. sæt men kunne ikke derefter stoppe modstanderen i sæt 3 og 4. Dermed var slutresultatet 5:5.

Efter sejren ude mod Hillerød i kamp 1 og nu denne remis i hjemmebanen i kamp 2 ligger vi stadig rigtig godt på en 2. plads med muligheder for at vinde denne række. I næste kamp på næste onsdag er det så igen en hjemmebanekamp - denne gang mod København BTK. Her stiller vi op med Christian, Morten og Peter. København BTK er det eneste hold som indtil videre har vundet begge kampe, så dermed er det os på 2.pladsen mod dem på 1. pladsen. En hjemmebanesejr på næste onsdag ville dermed give os 1. pladsen uafhængig af resultaterne fra de andre kampe i næste runde i vores række.