Virum drengene forsætter den gode stime

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

I sidste weekend (8. – 9. september) tørnede de rødklædte Virum drengene igen ud for at forsvare klubbens farver ved Hvidovre efterårsstævne. Efter de flotte resultater i Ama’r Open var det spændende at se, hvorvidt det flotte spil kunne bringe nye sejre, pokaler og medaljer med hjem

Lørdag viste William Rasmussen storspil i både Drenge B og Junior B rækken.

I Junior B fik William en flot 3. plads efter at have vundet alle sine kampe i pulje over henholdsvis Ruben Kristensen, København (3-0 – 11/3, 11/2, 14/12), Mads Vallentin, Helsingør (3-2 – 10/12, 11/7, 9/11, 11/7, 11/2) og Emil Langsig (3-0 – 11/5, 11/4, 11/3). I semi-finalen mødte han bøje sig for overmagten, og tabte til Andreas Keller, Helsingør (1-3 – 11/6, 11/9, 8/11, 11/5).

I Drenge B tog William ”et skridt op” i forhold til Ama’r Open og nåede finalen efter suverænt spil i puljekampene, hvor han vandt 4 ud af 5 kampe. I finalen mødte han Simon Liljegren, Partille Pingis(?), hvor det desværre ikke blev til revance for nederlaget i puljen. Wiliam taber 1 -3 (11/4, 4/11, 11/7, 11/5) men fik en velfortjent 2. plads. Placeringen øverste på skamlen kommer sikkert i de næste stævner.

Om søndagen forsatte Virum dominansen fra det sidste stævne i Junior C. Her deltog Casper Nortoft, Frederik Sørensen, Oskar Jannings og Jens Kalmberg.

Drengene forsatte det gode spil fra Ama’r Open og gik alle videre fra deres puljer efter overbevisende spil.

I slutspillet var der ingen tvivl. Frederik trak igen det længste strå mod Robin Gornitzka, Amager med 3-1 sejr (11/9, 11/8, 8/11, 11/8) i kvartfinalen. Casper gik også videre til semi-finalen efter en 3-0 sejr (14/12, 11/9, 11/6) sejr over Johan Havsteen, Amager.

Dermed var den rene Virum opgør i semi-finalerne. Frederik mødte Oskar, som havde fundet sit storspil frem på dagen. Frederik vandt 3-0 (11/6, 16/14, 11/8), mens Casper måtte stække våben mod Jens, der vandt i en tæt 5 sætter (11/9, 12/10, 5/11, 8/11, 11/6).

I finalen endte det med Frederik øverst på skamlen efter en 3-0 sejr (11/6, 11/7, 11/8) over Jens.

Malte Poulsen stillede op i Herre kl. 1 &2, hvor der blev kæmpet det bedste, som han havde lært. Desværre rakte det kun til en enkelt sejr i puljen, men gav masser af god erfaring til resten af sæsonen.

Virum gik dog ikke fuldstændig tomhændet fra rækken, således tog Esben Larsen 1. pladsen i Herre kl. 1.

Søndag eftermiddag tog to af vores yngeste spillere Theodor Rode von Essen og Christian Broch  udfordringerne op i Yngre Drenge C.

Theodor Rode von Essen viste flot spil og gik ubesejret igennem puljekampene. Hermed var han oversidder i slutspillet, og mødte Marcus Jensen, Hillerød i semi-finalen.

Her forsatte han det gode spil og Theodor vandt 3 – 1 (11/8, 11/6, 10/12, 11/6). Herefter stod Jeffrey Obi, Hvidovre klar i finalen. Jeffrey var ubesejret i turneringen, men det var Theodor ligeglad med. Han vandt efter en tæt kamp 3-1 (11/5, 6/11, 11/9, 11/8) og tog velfortjent 1. plads pokalen med hjem.

Christian kæmpede også flot og fik en hårdt tilkæmpet 3. plads i B-rækken efter at have tabt en tæt semifinale 2 – 3 (10/12, 11/8, 17/15, 2/11, 6/11) mod Magnus Gregersen fra Amager.

Afslutningsvis kan det konstateres, at Virum endnu engang viste formatet og det gode kammeratskab til et stævne. God opbakning og støtte fra forældre og holdkammerater krydret med flotte resultater gjorde, at de andre klubber skal træne endnu hårdere for at slå os.

Vi glæder os til at se flere røde Virum trøjer og spillere til næste stævne – Brønshøj ELITE International Open i Valby Hallen i weekenden 22. – 23. september.