ØM – Både Sejre og Skuffelser

Tue Dyekjær-Hansen Ukategoriseret Skriv en kommentar

William og Lucas på sejrsskamlen i Ydr C double

I weekenden var der ØM og der var både sejre og skuffelser kunne man fornemme i hallen. Der var mange flotte placeringer, men da der var mange Virumspillere med, bliver det en meget lang liste hvis alle placeringer skal nævnes, så vi nøjes med at highlighte dem, der kan kalde sig Østdanske mestre:

-YDr C Double: Lucas Duus Løjstrup, William Rasmussen

-Dr A Mix Double: Theo Dyekjær (med Mie Schou Salhauge, Hvidovre Bordtennis)

-Dr C: William Frank Warming

Theo og Mie øverst på sejrsskamlen og vi ser også Anton med sølvmedaljen. (Desværre intet sejrsbillede af William tilgængeligt)

Og så skal det da også lige nævnes, at Anton Dong løb med tre 2.pladser og Emil, Mia og Emma alle tre løb med to 2. pladser.

Så kan man naturligvis selv gå ind på ØBTU’s hjemmeside og se alle de andre flotte resultater.

ØM anvendes jo samtidig til at kåre en samlet vinderklub, hvor en klub får 5 point for en sejr, 3 for sølv og 1 for 3-4 plads. I denne disciplin har Virum jo flotte traditioner. I år endte vi på en 4 plads langt efter Hvidovre og Hillerød. Ikke direkte dårligt, men alt i alt et ØM hvor Virum var klart under de bedste år. Det må vi se om vi kan rette op næste år, og der skulle være gode muligheder med den store ungdomsafdeling vi har for tiden.

Nedenfor de få billeder jeg har fra stævnet (næsten alle medaljebilleder kan ses på ØBTU’s hjemmeside)

Villads med en baghåndsdræber, Anton Dong med baghånds-slice og William klar til et baghåndsprik.

Mia og Emil i Junior Mix double mod Hillerød. Mia og Emil er bagud 6-0, men gæt hvem der vinder sættet – forkert…Virum tager det 13-11 og dermed kampen