Virum stærkt repræsenteret ved Danish International i pinsen

Tue Dyekjær-Hansen Mesterskaber Skriv en kommentar

Det blev til flere fine resultater for Virumspillerne ved det 1. Danish International Hillerød, Bl.a. guld og sølv pokaler.

Virum var repræsenteret med ikke mindre end 12 spillere i 3 klasser i både single og (2 mands) holdturneringen. Så det var lidt af en Virum-delegation der var tilstede og kunne støtte hinanden. Og der blev spillet rigtigt meget bordtennis, da der skulle spilles både indledende grupper og om placeringer i både single og holdturneringen. Herunder er turneringen opsummeret:

Pre-cadet

I Pre-cadet stillede Theo op med Louis Price fra England i et til lejligheden dannet dansk/engelsk landshold, da englænderens makker var blevet syg. Holdet endte på en overraskende 1. plads. På vejen slog de både det anden-seedede JBTU hold (Niels Anton/Mathias) og det 1. seedede danske DBTU hold (Cristian/Reutzer). Specielt doublen med to ventrehåndende endte med at fungere fantastisk godt efter lidt indledende startproblemer. De vandt faktisk alle kampe 3-0.

I single spillede Theo sig også frem til finalen, hvor han dog måtte se sig slået af Cristian David Hold, som var ganske tændt efter nederlaget i DM finalen. Theo fik dog revanche i Holdfinalen. Alt i alt en flot indsats af Theo med en sølvmedalje i single og guld i hold.

Virum havde endnu et hold med i Pre-Cadet:

Mads Lersey/Carl Toft som fik en 7. plads.

Theoprice

På billedet ses Theo og Price på sejsskamlen

Cadet boys

Her var Virum rigt repræsenteret med ikke mindre end 8 spillere:

Peter spillede sammen i en landsholdekonstellation med Bjarke Krog og de endte på en 3. plads. Et suverænt fransk hold vandt turneringen foran Daniel og Mikkel. I single blev Peter nr 5. Ellers var Virumspillere repræsenteret i følgende hold:

Tophøj/Friis (Brøndby) blev nr. 7

Tørslev/Raif (Malmø) nr. 10

Philip/Emil nr. 13

Anton Dong/Jonathan (Hillerød) nr. 14

Kasper/Martin nr. 15

Junior

Her var Virum repræsenteret ved Martin Buch som sammen med Sune drev det frem til en finaleplads, hvor de dog måtte se sig slået af den anden landsholdkonstellation med Thor og Oliver Petersen.

I single blev det til en 5 plads.

SuneMartin

Herover ses billeder af Sune og Martin med sølv-pokaler

Hillerød skal i øvrigt have stor ros for et meget velarrangeret stævne. Se evt. mere her: http://danishinternational.dk/welcome-to-danish-international-2016/